Po odstránení vášho účtu bude vaše predplatné zrušené a my vymažeme všetky vaše údaje z našich serverov vrátane, ale nie výlučne, vašich odkazov, údajov o prevádzke, pixelov a všetkých ostatných súvisiacich údajov.
Čo sa stane, keď odstránim svoj účet?
Posledná aktualizácia 18. decembra 2021